JCI European Conferences

JCI European Conferences

Junior Chamber International (JCI) este reţeaua în care tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, învaţă să-şi asume responsabilitatea şi să-şi dezvolte abilităţi de management prin implicarea activă în proiecte. Structura, instrumentele, politicile dezvoltate de JCI formează un curent de gândire şi acţiune conform căruia proiectele locale au un impact pozitiv global asupra societăţii.

JCI a dezvoltat parteneriate cu organizaţii mondiale, alături de care, împărtăşind aceleaşi valori, a construit proiecte precum: UN Millennium Development Goals, UN Global Compact şi Corporate Social Responsibility, campania de combatere a malariei cu UN Foundation and JCI Nothing But Nets.

Printre proiectele proprii JCI se numără JCI European Know-How Transfers, JCI Academy etc.

Membrii JCI promovează o abordare critică asupra provocărilor societăţii actuale şi actionează în folosul comunităţii pentru a deveni parte din soluţii.

Pentru toţi membrii săi, JCI organizează anual o conferinţă pe fiecare continent şi o conferinţă mondială. Acesta este momentul perfect pentru recunoaşterea şi aprecierea publică a eforturilor individuale şi de grup, pentru cunoaşterea îndeaproape a celorlalte organizaţii, pentru schimburi de idei, proiecte, pentru stabilirea de parteneriate şi nu în ultimul rând de a se distra împreună şi a crea noi prietenii.

În 2012, conferinţa europeană a fost organizată de JCI Germania – Braunschweig, motto-ul evenimentului fiind “Enjoy … every first second”.

Programul acestei întâlniri anuale a inclus:

 

  • activităţi sociale (vizite ale unor companii reprezentative – Volkswagen, Jägermeister, excursii în locurile şi punctele de interes din împrejurimi, concursuri de gătit, etc)
  • acţiuni de protejare a naturii – JCI Goes Green

 

  • concursuri de Public Speaking şi Debate
  • petreceri (German Alps Night, JCI Nothing But Nets Charity Night, etc)

 

La acest eveniment, JCI Cluj a fost reprezentat de o delegaţie formată din Ioana Sfârlea, Stelian Burduhos şi Alina Ocrainiciuc.

Colegii noştri au dezbătut în JCI Debating Championship, fiind prima echipă din istoria JCI România, care a participat vreodată la o astfel de competiţie organizată în cadrul unei conferinţe europene.

 

În 2013, conferinţa europeană va fi organizată de către JCI Monaco în Monte Carlo, având ca şi motto “Think Future”.

 

Printre surprizele pe care colegii noştri le pregătesc participanţilor se numără:

 • keynote speakers (prinţul Albert de Monaco, etc)
 • petreceri şi networking
 • vizite Formula 1 şi Grand Prix

Pentru mai multe detalii despre 2013 JCI European Conference Monte Carlo accesaţi site-ul evenimentului. www.jci-ec2013.com

Comments are closed.