Dracula Business Camp

Dracula Business Camp - JCI Cluj
Dracula International Business Camp este cel mai mare eveniment de vară organizat de JCI România începând cu anul 2011. Programele şi temele de discuţii abordate în cadrul Dracula Business Camp se încadrează în tendinţele de dezvoltare personală şi profesională a liderilor, antreprenorilor şi specialiştilor din diverse domenii de activitate punând accent pe eficienţă, inovaţie şi autodepăşire.

Cui ne adresăm:

  • Antreprenorilor
  • Tinerilor care activează în zona de project management
  • Persoanelor care doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile de project management
  • Middle şi top-management din companii
  • Studenţi în ani terminali care activează în organizaţii studenţeşti sau ONG-uri şi coordonează diverse proiecte

Obiectivul taberei de vară este de a dezvolta abilităţile de management de proiect a participanţilor, aptitudini care sunt decisive în creşterea şi maturizarea afacerilor sau organizaţiilor în care activează participanţii. În majoritatea cazurilor un manager bun de proiect garantează succesul proiectelor, de aceea dezvoltarea abilităţilor de project management este un deziderat general al oamenilor de afaceri în general şi al antreprenorilor şi liderilor în particular. Un mediu de afaceri sănătos se bazează pe companii care investesc în proiecte însă pentru ca un proiect să atragă finanţare trebuie ca acesta să fie bine planificat şi, mai presus de toate, să se bazeze pe un colectiv şi un manager de proiect care să inspire încredere, profesionalism, dedicare şi, nu în ultimul rând, cunoştinţe teoretice şi practice în domeniul respectiv.

Trainerii care ne-au oferit expertiza lor şi ne-au educat în Project Management în cadrul ediţiei a 2-a sunt:

- Simona Bonghez - membră a PMI Leadership Institute Advisory Board şi Director al Confucius Consulting, companie specializată în servicii de consultanţă şi training în managementul proiectelor.
Simona are peste 15 ani experienţă în management de proiect şi oferă consultanţă şi traininguri specializate în acest domeniu de peste 10 ani. Cunoştinţele şi experienţa ei sunt dovedite de trei certificări internaţionale în domeniu: Certified Senior Project Manager (IPMA), Project Management Professional (PMI) şi PRINCE2 Practitioner (OGC).

- Rodica Lupu - a câştigat finanţări de peste 15 milioane de euro pentru clienţii companiei sale sau pentru organizaţii non-guvernamentale, fiind implicată totodată în coordonarea sau implementarea mai multor proiecte în domenii diverse, de la stimularea antreprenoriatului sau responsabilitatea socială corporativă până la implementarea unor reglementări europene la nivelul administraţiei.
A reprezentat Romania în grupuri de lucru ale Comisiei Europene la Bruxelles, devenind expert al Comisiei în cadrul TAIEX pe probleme legate de piaţa internă a serviciilor.
În prezent coordonează proiectele strategice cu finanţare din fonduri europene ale JCI România. Proiectul căruia îi dedică o atenţie specială este Acţionăm responsabil! – Reţeaua Socială RSC, un proiect care promovează responsabilitatea socială individuală, responsabilitatea socială corporativă şi etică în afaceri.

– Cătălin Dogaru – Trainer, consultant şi managing partner la TSP(smartprojects.ro) este un entuziast al managementului de proiect, program, proces, ce caută constant talentul şi inovaţia în această industrie.
Titlul de doctor în telecomunicaţii denotă pasiunea pentru perfectionare continuă şi nicidecum dorinţa de a mai adauga un titlu lângă nume. Acelaşi lucru se poate spune şi despre programul de MBA absolvit recent în Proiecte şi Procese la Universitatea din Viena sau despre titlul de PMP (se pregateşte intens deja pentru certificarea PgMP).
Jocurile, simţul umorului dar şi seriozitatea şi tenacitatea sunt câteva dintre elementele care contribuie la desfaşurarea unor training-uri şi workshop-uri de succes, la care, participanţii ar reveni oricând (impresiile lor, vă asigurăm, nu ale noastre).

– Florin Şomodi – Trainer la SDI Network SRL Cluj-Napoca, formator certificat CNFPA, licenţiat LIFO Method, JCI trainer. Florin are o experienţă de peste 8 ani în vânzări şi asociaţiile de voluntariat şi de peste 3 ani în training.
Cursuri livrate pentru companii şi ONG-uri sunt în număr de peste 50 sesiuni /circa 500 cursanţi.
Tematicile abordate: Vânzări, Leadership, Munca în echipă, Comunicare (Feedback), Negociere, Managementul timpului, utilizând metoda LIFO.

Dacă sunteţi interesaţi să deveniţi unul din absolvenţii şcolii internaţionale de vară Dracula Business Camp, staţi pe aproape pentru ediţia a 3-a din 2013.

Ne puteţi urmări pe Facebook sau pe site-ul proiectului.

Comments are closed.