Membri activi

Mai jos este lista membrilor activi ai JCI Cluj-Napoca:

 

Ioana SFARLEA

Actual presedinte adjunct al JCI Romania, Ioana este membru JCI din 2006, fiind implicata in proiecte sociale, culturale si de business pentru dezvoltarea comunitatii clujene. Ioana este economist, in prezent lobby-ist si consultant privat – auditor de impact socio-economic, expert CSR (cordonatorul Centrului NV de responsabilitate social-corporativa) si specialist corporate marketing. In trecut Ioana a fost coordonator de promovare la Nestle, coordonator al dep. marketing la Eximtur, antreprenor si profesor colaborator la Universitatea Babes Bolyai.

 

 

Stelian Burduhos  

Membru al organizatiei din 2008, Stelian ocupa momentan functia de VP Development for Transilvania JCI Romania. Este pasionat de training, vanzari, CSR si implicare comunitara, toate acestea regasindu-le intr-o proportie foarte mare prin oportunitatile oferite de JCI si prin intermediul unor oameni valorosi cunoscuti in tot acest parcurs. In prezent activeaza ca si trainer in cadrul companiei Solver si ca Expert Regional in proiectul JCI Romania “Actionam responsabil! – Reteaua Sociala RSC”. Ii puteti scrie pe adresa stelian.burduhos@gmail.com.

 

Teodora CHETAN

Teodora e absolventa de Stiinte Economice si Relatii Internationale, marea ei pasiune sunt calatoriile – a vizitat peste 20 de tari si a locuit 2 ani in Danemarca. In prezent lucreaza ca si organizator de evenimente la Hotel Golden Tulip Ana Dome. Proiectul ei de suflet in JCI e Innovate Networking, pe care doreste sa-l organizeze lunar. E membru JCI din 2012, iar cel mai mult in aceasta organizatie ii plac oamenii – toti foarte diversi si implicati in ceea ce fac! Ii puteti scrie pe adresa teodora.chetan@gmail.com.

 

 

Adriana Dunca

Are o experienta de 5 ani in marketing. A invatat multe in agentiile de publicitate din Bucuresti (Mercury 360, Leo Burnett) si s-a intors la Cluj cu ambitii mari. A infiintat boutique-ul de strategie - The Kitchen, in 2009 – si a lansat prima platforma dedicata marcomm-ului din Transilvania – MADE - in 2010.  A fost VP IAA YP Cluj pana in octombrie 2011, cand si-a orientat atentia catre JCI. In prezent este Specialist Marketing & PR in cadrul ISDC, dar se implica in continuare in diferite proiecte de consultanta. O puteti contacta la adresa adriana@tkn.ro.

 

 

 

 


Mircea Vadan

Este inginer în IT și lucrează ca freelancer în webdesign. În același timp, are experiență ca trainer, în ultimii 5 ani fiind implicat în proiecte de training, atât în comunitatea locală, cat și în Europa. La nivel de voluntariat este implicat în Toastmasters Cluj și TEDxEroilor. Una dintre convingerile sale este aceea că oamenii se pot dezvolta prin încurajarea unei atitudini proactive și de responsabilitate socială. Il puteti contacta la adresa mircea.vadan@gmail.com.

 

 

 

 

Anca VERNICEANU

Anca este front-end developer. Ii puteti scrie pe adresa anca_verniceanu@yahoo.com.

 

 

 

Andreea MIRON

Activeaza in marketing de peste 7 ani, a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA, este pasionata de design grafic si are o specializare, care a ajutat-o foarte mult pana in prezent. Este pasionata de orice fel de miscare in aer liber, de la drumetii la snowboarding si catarat.  Ii puteti scrie pe adresa marketing@grupdelux.ro.

 

 


 

Emil VADANA (aspirant)

Emil Vadana este un tânăr antreprenor cu o bogată experiență în management de proiect și training, atât în țară cât și în străinătate.
Experiența lui profesională este dublată de o excelentă pregătire academică, pe care o continuă printr-un doctorat în management și antreprenoriat.
Pentru mai multe detalii despre Emil sau contactarea lui, vizitați profilul LinkedIn.

 

 

Septimiu Ranta (aspirant)

Septimiu lucreaza in domeniul finantarilor europene, cu care s-a intalnit pentru prima data in 2005. Printre experientele sale profesionale si de viata cele mai relevante se numara initierea si inchiderea a doua afaceri, aproape doi ani de munca in SUA la conducerea unor restaurante in franciza si doi ani de munca/scoala la Bucuresti. Dupa finalizarea studiilor de licenta in domeniile finantelor, asigurarilor si managementului a devenit un adept consecvent al invatarii de-a lungul intregii vieti, ceea ce l-a determinat sa devina si traducator/interpret autorizat pentru limbile engleza si italiana, formator autorizat si sa finalizeze un master de managementul calitatii la Universitatea Politehnica din Bucuresti. Crede cu tarie ca alaturi de ceilalti oameni din JCI va putea ajuta la imbunatatirea multor aspecte ale societatii romanesti. Ii puteti scrie pe adresa  septimiu.ranta@yahoo.com.

 

Carmen CIOBANU (aspirant)

Este mereu în căutare de soluții și activități inovatoare, îsi pune amprenta în tot ceea ce face și crede în potențialul afacerilor sociale. Coordoneaza proiectele departamentelor Economie Socială și Dezvoltarea Resurselor Umane din cadrul Fundației Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj, este formator in domeniul achizițiilor publice, managementul comunicării, managementul proiectelor, cu preponderență a proiectelor din fonduri europene nerambursabile.
In paralel coordoneaza activitatea unei firme de consultanta in ceea ce privește managementul implementării proiectelor finanțate din fonduri europene. O puteti contacta pe adresa carmen.ciobanu83@gmail.com.

 

 

Ana-Maria UDREA (aspirant)

Crede ca o mana de tineri ambitiosi pot schimba lumea in bine, de aceea s-a alaturat JCI Cluj. Este convinsa ca succesul se defineste nu prin rezultatele trecute, ci prin aspiratiile viitoare si calitatea de OM a fiecaruia dintre noi. Ii place sa calatoreasca, sa intalneasca oameni noi si, daca s-ar descrie in doua cuvinte, ar  spune despre ea ca este un spirit liber.
E trainer si economist si lucreaza de peste 4 ani in managementul proiectelor. Ii puteti scrie pe adresa anam.udrea@gmail.com, in caz de nevoie. :)

 

 

Ioachim CAMPEAN (aspirant)

Este unul dintre cei mai tineri membri aspiranti in JCI, avand doar 22 de ani. Nu crede in noroc , dar crede in dezvoltare personala si legea atractiei. De ce a ales JCI? Vrea sa fie antreprenor si leader, iar aici e locul unde poate sa se dezvolte. Ii puteti scrie pe adresa ioachim_campean@yahoo.com.

 

 

 

 

Daniel OLTEAN (aspirant)

Cu toate ca ar putea spune multe despre sine, isi doreste sa se lase descoperit de ceilalti, care vor gasi lucrurile de apreciat la personalitatea lui. Il caracterizeaza curiozitatea, tot ceea ce e nou si interesant starnindu-i interesul. E pasionat de calatorii  si sport (fotbal, in special). In prezent lucreaza ca operator play-out/VTR la Look TV si Transilvania Live si a venit in JCI pentru a invata lucruri noi. Ii puteti scrie pe adresa danzel_87@yahoo.com.

Comments are closed.