Board JCI Cluj 2013

BOARD LOCAL CLUJ-NAPOCA, 2013

 

Presedinte

Horia Nes este ambitios si optimist, dorinta lui fiind sa impinga lucrurile inainte in societatea romaneasca. Are o experienta de peste 12 ani in vanzari si activeaza in prezent ca si Business Development Manager in cadrul companiei Transart din Cluj-Napoca.
Crede ca JCI ofera o buna oportunitate de dezvoltare personala si este un mediu bun de interactiune cu tineri profesionisti din domenii diferite. Il puteti contacta la adresa horia.nes@gmail.com.

 

 

 

Immediate Past President JCI Cluj

Calin Grigore are o experienta de 6 ani in domeniul IT. Este absolvent al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca in 2007, sectia Calculatoare cu predare in limba engleza. In 2005 si-a infiintat compania de servicii IT oferind consultanta si externalizare de departament IT. Este membru JCI Cluj-Napoca din anul 2010. Una dintre prioritatile sale este sa reduca distanta dintre personalul IT specializat si utilizatorii solutiilor IT prin imbunatatirea continua a abilitatilor in tehnologie si management. Este mereu la zi cu stirile din tehnologie, Internet pentru a putea evalua si implementa ultimele tehnologii pentru a avea un avantaj compeitiv. Traducerea proceselor de comunicare si de business in solutii IT este specialitatea sa. Il puteti contacta la adresa calin.grigore@gmail.com.

 

 

 

VP Marketing

Corina Buzatu are peste 6 ani de experienta in Marketing si Comunicare, castigata in 4 companii din domenii diferite. Actualmente este Manager de Marketing la Prodvinalco Cluj. A fost antreprenor (NightBuyers, 2007-2009) si ii place sa fie in contact cu oameni interesanti. Acesta este motivul pentru care s-a alaturat echipei JCI: pentru a cunoaste si a fi conectata cu oameni de la care poate invata lucruri noi. Ii puteti scrie pe adresa corina.buzatu@yahoo.com sau ii puteti vizita blogul, Idei Blonde.

 

VP Internationalism

Alina Ocrainiciuc este un vigilent, organizat si dinamic economist. Pasionata de dezvoltare personala si profesionala continua, Alina are o experienta interesanta de viata in medii culturale diferite, din care a invatat ca viata este foarte frumoasa daca o traiesti mereu cu zambetul pe buze si in afara interesului strict personal, in cel al comunitatii. Ii puteti scrie pe adresa alina_ocra@ymail.com.

 

 

 

VP Membership

Florin Somodi este trainer JCI, formator certificat CNFPA si trainer licentiat in metoda LIFO. Detine firma de training SDI Network. Este membru fondator al Grupului de initiativa civica Lobby pentru Cluj. Il puteti cunoaste mai bine intrand pe site-ul lui, www.florinsomodi.ro.

 

 

 

 

 

VP Finance

Liana Borz are o experienta de peste 5 ani in Marketing si PR, fiind specializata in strategie si comunicare de brand. In prezent este Brand Marketing Manager in cadrul companiei AROBS Transilvania Software. Este o persoana optimista si plina de viata, pasionata de oameni si experiente noi. E membru JCI Cluj din 2010 fiind focusata pe dezvoltarea personala si profesionala. Ii puteti scrie pe adresa liana.borz@gmail.com

 

 

 

Secretar General

Cu o experienta de 6 ani in vanzari si 3 ani in organizare de evenimente corporate, Teodora este implicata in prezent in organizarea de conferinte si alte proiecte corporate. Ii puteti scrie pe adresa teodora.zbona@gmail.com.

 

 


 

Comments are closed.