Membri

Cui ne adresam?

Fie ca esti manager, antreprenor, simplu profesionist cu planuri mari, iti oferim oportunitati variate de networking pentru a-ti promova proiectele, un excelent acces la know-how profesional si la dezvoltare personala. Daca doresti sa devii membru, scrie-ne la adresa de email cluj@jciromania.ro

Membrii nostri

Echipa JCI Cluj-Napoca e formata din tineri profesionisti, manageri si antreprenori cu varsta intre 25 si 40 de ani, care-si asuma un rol activ in dinamizarea mediului de afaceri clujean si care prin proiectele derulate aduc schimbari pozitive in comunitate.

Board Cluj 2012

Membri activi 2012

Ce avantaje ai daca te alaturi noua (Full Membership)?

  • posibilitatea de implicare in proiectele JCI
  • acces facil la evenimentele organizate de JCI
  • reduceri la evenimentele partenere JCI
  • acces la reteaua JCI International
  • crearea unor legaturi cu posibili colaboratori si clienti
  • participarea (gratuita / redusa) la trainingurile JCI
  • contact si networking cu antreprenori si profesionisti
  • ai drept de vot in cadrul organizatiei

Vezi proiectele si evenimentele in curs de desfasurare aici. Poti lua parte la acestea si daca nu esti membru, pentru a ne cunoaste, sa ne vezi in actiune!

 

Cand ni te poti alatura?

JCI Cluj-Napoca organizeaza interviuri de aderare de doua ori pe an, primavara si toamna. Datele nu sunt fixe, asa ca stati cu ochii pe site si pagina de Facebook, pentru a afla in timp util cand se fac inscrierile.

 

La ce sa te astepti ca membru nou?

O serie de evenimente si traininguri care te vor ajuta sa intelegi mai bine ce inseamna JCI si proiectele pe care le facem. Sa te astepti de asemenea la multi prieteni noi, pusi pe fapte si cu initiativa in comunitatea lor locala. De asemenea, pe termen lung, poti castiga parteneri de afaceri, proiecte si idei de afaceri.

 

Ce asteptam noi de la tine?

Sa fii activ, in limita timpului disponibil. Cu cat te implici mai mult, cu atat castigi mai mult din experienta JCI. Pentru inceput, sa cauti sa intelegi proiectele noastre si sa participi la evenimentele organizate.

 

Taxa de membru

Aceasta taxa este de 250 de RON si se plateste o data pe an, dupa aprobarea statutului de membru de catre board si membri cu drept de vot.

 

Daca mai ai intrebari, scrie-ne pe formularul de la Contact sau pe Facebook. Te vom lamuri cat putem de bine!

Comments are closed.