JCI Romania

JCI functioneaza in Romania din 2002, fiind extins in peste 10 orase din tara:

 

Despre JCI Cluj

Reprezentăm o organizaţie de tineri lideri, antreprenori şi profesionişti afiliată reţelei mondiale Junior Chamber International (JCI). Ca membri JCI, urmărim să creăm schimbări pozitive și durabile în societate, dezvoltându-ne pe noi și lumea din jurul nostru.

Activam din iunie 2008 si ne dorim sa contribuim la dinamizarea si in sprijinul comunitatii clujene. Prin evenimentele si proiectele pe care le initiem, oferim tinerilor antreprenori oportunitatea de a-si dezvolta spiritul intreprinzator si calitatile de lider, necesare succesului in afaceri si in viata. Acțiunile pe care le întreprindem sunt grupate în 4 arii: business, comunitate, dezvoltare personală și internaționalism.

 

Urmam filozofia JCI International:

  • Facem diferenta

Exista o limita a ceea ce guvernele pot obtine in societate. Ca cetateni responsabili intr-o lume globalizata, membrii JCI preiau initiative de dezvoltare locala, ce necesita planificare strategica. Rezulta astfel solutii creative ale problemelor din comunitatile locale.

  • Mai buni!

Be better este sloganul JCI, pe care membrii cauta sa-l traisca. Gandim critic legat de provocarile societatii si actionam pentru a fi parte a solutiei. Cautam solutii mai bune, pentru a construi comunitati mai bune, creand un viitor mai bun.

  • Primii cetateni activi

Ca cetateni globali, avem drepturi si responsbilitati, precum si scopuri comune. Prin cetatenie activa, ne legitimam responsabilitatea de a munci catre atingerea acestora, in beneficiul comunitatii.

  • O miscare “la firul ierbii” cu scop international

In JCI, actiunea e locala, dar principiile si impactul sunt globale. Membrii inteleg ca, intr-o lume globalizata, actiunile locale au ecou general. Peste 5000 de organizatii locale ale JCI orientate inspre problemele din comunitatile lor sunt unite intr-o miscare globala cu un impact la fel de amplu.

  • Un an pentru a conduce

Cu acest principiu la baza, structura JCI ofera in fiecare an oportunitati de leadership membrilor noi. Un an pentru a straluci. Un an de impact. Un an pentru a conduce.

 

Comments are closed.